japan 2014

Itinerari previst 2014

こんにちはみんな!元気?
Després d’un parell d’anys d’inactivitat del blog, torna una nova entrega de Valeriano’s al Japó. La majoria de vosaltres ja ho sabreu, però per tots aquells que no he pogut compartir els meus plans estiuencs…tres dies laborables em separen de les meves enyorades ( i merescudes ) vacances al Japó!
Sé que diuen que a la tercera va la vençuda, però després de planificar aquesta nova aventura, em dono compte que em queden una immensitat de racons interesants on vull anar. 16 dies no donen per a més, però tot i així, crec que més o menys el viatge queda força complert. 
Per anar calentant motors, a continuació us deixo el planning de la ruta d’aquest any:
PLANNING
Ruta 2014
DIA 0 – Divendres 22 Agost

Barcelona – París – Japó
Dia de tràmit. Matinada per agafar l’avió de Barcelona a les 06:45 a.m, parada a Paríi arribada a Tokyo (Haneda) a les 06:00a.m. hora local, del dia següent.
 DIA 1 – Dissabte 23 Agost

Tokyo – Est de Tokyo:  Asakusa – Ueno – Akihabara – Odaiba
Excursió per la zona est de Tokyo. Passejada por Ueno amb visita indispensable al temple de Senso d’Asakusa, ruta per els carrers del barri elèctric d’Akihabara, per acabar perdent-se a la badia de Tokyo d’Odaiba.
(Nit a Tokyo – Hotel Vintage Shinjuku )
 DIA 2 – Diumenge 24 Agost
Tokyo – Oest de Tokyo: Yoyogi – Harajuku – Shinjuku – Shibuya
Excursió per la zona Oest de Tokyo.  Matí al Palau imperial, al parc Yoyogi veient als freaks del cosplay i rockabillies, i  passejada per el carrer de Harajuku. Visita al barri de la moda Shibuya amb el seu famós creuament, l’Scramble Kousaten,  per acabar a la nit visitant a fons Shinjuku i el barri roig de Kabukicho.
( Nit a Tokyo – Hotel Vintage Shinjuku)
DIA 3 – Dilluns 25 Agost
Mercat de Tokyo, Tsukiji – Hakone – Gora – Owakudani
Matinarem força per anar a visitar el mercat del peix més gran del món, el Tsukiji. Check out del Hotel de Tokyo per anar directes a Gora, a la zona de Hakone. Visita a Hakone Machi, Gora i Owakudani.
( Nit a Hakone GoraMerveille Hakone Gora )
DIA 4 – Dimarts 26 Agost
Gora – Gotemba – Subashiri – Fuji San
Un gran dia per a recordar. Tocarà reposar força la nit abans per a poder aguantar l’ascens al mont Fuji a més de 3700 metres. Ruta de Gora a Gotemba per agafar un bus a la 5º Estació de Subashiri. Coronarem el Fuji sobre les 5.am per a poder veure el sol naixent, en el país del sol naixent!
( A: Nit a un refuji del Fuji – B: Non stop)
DIA 5 – Dimecres 27 Agost
Osaka – Barris de Osaka: Dotonbori, Doyamacho, Castell de Osaka.
Visita a les zones d‘interès d’Osaka. Barris de Dotonbori, Castell d’Osaka, Umeda Sky bulding entre d’altres. Nit de relax i copa per la zona de Doyamacho.
( Nit a Osaka – Hotel Cabina Osaka first Cabin )
DIA 6  – Dijous 28 Agost
Kyoto – Inari – Visita a temples
Escapada d’Osaka d’un dia per anar a fer la ruta dels temple a l’antiga capital del Japó, Kyoto. Visita al temple d’or Kinkaku-ji, al pavelló de plata Ginkaku-ji i al temple Zen de Ryoan-ji,per acabar amb unes bones vistes de Kyoto des de el temple de Kiyomizu-dera. Passejarem una mica per el barri de Gion i per la tarda anirem de cap al preciós poble santuari d’Inari, famós per les seves nombroses portes Tori.
( Nit a Osaka – Hotel Cabina Osaka first Cabin )
DIA 7 – Divendres 29 Agost
Koya-san 
Dia espiritual de travessa al mont sagrat Koya. Ruta pels temples del poble de Koya entre cedres i bambús visitant el gran cementiri de Okunoin.  A la matinada (05:00h a.m) assistirem a la cerimònia del foc que es celebren al temple budista on ens allotgem.
( Nit al mont Koya – Temple budista Shuboku koya-san Eko-in )
DIA 8 – Dissabte 30 Agost
Tokyo
Tornada amb el Shinkansen a Tokyo. Dia lliure i de lleure a la ciutat. Acomiadament d’en Carlos meu company d’aventures que torna a Barcelona. S’acaba la primera part del viatge.
( Nit a Tokyo – Hotel Shinjuku New City )
DIA 9 – Diumenge 31 Agost
Tokyo – Yoyogi race 
Dia de relax per Tokyo. A la tarda, si tot va bé i m’accepten la transferència, està previst que participi  una cursa de 10km al palau imperial al costat del parc Yoyogi.
( Nit a Tokyo – Hotel Shinjuku New City )
DIA 10 – Dilluns 1 Setembre
Tokyo – Yokohama
Visita d’un dia a Yokohama,  la ciutat veïna i capital de la prefactura de Kanagawa. Visita dels seus punts d’interès com el jardí Sankeuen, El parc Tamashita, museu del Ramen i per acabar el famós barri Xinés. 
( Nit a Tokyo – Hotel Shinjuku New City )
DIA 11 – Dimarts 2 Setembre
Ichinoseki – Hiraizumi
El gosset Hachiko de Shibuya, un cop més servirà de punt de trobada. A les 10:00a.m comença la segona part del viatge quan em reuneixi amb en Quim i la Kim. Agafarem el tren bala Shinkansen, per anar directes a Ichinoseki. Per la tarda visitarem el preciós poblet de Hiraizumi declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco amb els seus temples de Chuson-ji i Motsu-ji. Ruta rural per la zona.
( Nit a Ichinoseki – Hotel Toyoko Ichinoseki Ekimae)
DIA 12 – Dimecres 3 Setembre
Genbiki – Towada/Osore-san
Al matí farem ruta a les gorges d’Ichinoseki anomenades Genbiki. Excursió amb barqueta pel riu Satetsu admirant els paisatges. Per la tarda continuarem fins arribar a Aomori. Un cop llogat un cotxe, farem ruta fins el llac Towada ( opció A ) o bé fins el mont sagrat d’Osore a la part més septentrional del Tohoku ( opció B).
( Nit a Aomori– Hotel Select Inn Aomori )

DIA 13 – Dijous 4 Setembre

Hakodate 

Arribada al Hokkaido amb base a Hakodate. Dia de visita als punts d’interès de la tercera ciutat més gran del Hokkaido. Pujarem al mont Hakodate per a contemplar les vistes de la ciutat, visitarem el Fort Goryokaku i el mercat central. Per la tarda anirem fins el parc nacional d’Onuma Quasi situat a 20km de Hakodate.
( Nit a Hakodate – Hotel Smile Hakodate )
DIA 14 – Divendres 5 Setembre

Hakodate – Sapporo
Matinarem per agafar el tren direcció a la capital del Hokkaido, Sapporo. Visita indispensable per tots els  punts d’interès de la ciutat com el barri del entreteniment de Suskino, el parc d’Odori, el mercat de Nijo i la Torre del Rellotge de Sapporo.
( Nit a Hakodate – Hotel Smile Hakodate )
DIA 15 – Dissabte 6 Setembre

Hokkaido – Tokyo
Sortida al matí desde Hakodate directes fins a Tokyo. Tarda lliure a Tokyo.

 

DIA 16 – Diumenge 7 Setembre
Dia lliure a Tokyo, compres compulsives d’última hora i melancolía al pensar que el viatge ja s’acaba. Vol de tornada cap a Barcelona amb parada a Paris. Sortida de Haneda a les 22:15 i arribada a Barcelona a les 09:20… さよなら日本!
Fins aviat!

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *