Itinerari previst 2010

Aquest és l’itinerari previst. Elaborat després de moltes consultes a blogs de viatgers i guies de viatges. En un principi aquí està el que pensem fer, que farem finalment ho sabreu segur si seguiu aquest blog!

Dia 0:  Barcelona
Dia de volar i volar…. Sortida de Barcelona a les 08:20 i arribada a Frankfurt a les 10:30. Sortida de Frankfurt a les 13:35.

DIA 1: Tokio – Ikebukuro
Arribada Narita-Tokyo 07:30. Destinació Ikebukuro. Aquí comença la visita als barris de Tokyo. Observatori de Tokyo Tower, Plaça del Palau Imperial, Temple d’Asakusa Kannon, centre comercial Nakamise, passant per Ginza i la Galeria de la Perla de Tasaki.

DIA 3: Tokyo – (Nikko y Kawagoe)
Visita a la ciutat santa de Nikko. D’aquí són famosos els 3 micos que protegeixen de la mala fortuna ( no veure, no escoltar i no parlar). També es troba la cascada Kegon, el llac Chuzenji i el santuari de Toshogu. Després de la visita, tornada a Tokyo.

DIA 4: Tokio – Barris – Mercat del Peix.
Dia dedicat a veure els barris de Tokyo, matinada especial per anar a esmorzar un Sushi ben fresc al mercat del peix Tsukiji.

DIA 5: Kamakura – Yokohama.

Visita al temple de la ciutat de Kamakura per a veure el buda més gran del país. Si és possible anar a veure la badia de Yokohama.

DIA 6: Tokio (Barris)- Shibuya – Harajuku – Yoyogui.

La fita d’aquest dia, és veure en profunditat d’aquestos barris, i en especial assistir a algun combat del esport tradicional Japonès…Sumo!

DÍA 7.- Tokyo – Nagoya – Magome – Tsumago – Nagoya
Hem proposat realitzar la sortida per a visitar els antics pobles on podrem veure encara la vida tradicional japonesa. Sortirem de Nagoya en tren destinació a Nakatsugawa. A l’arribada, agafarem un autobús destinació a Magome. Segons el que tenim llegit és com retrocedir en el temps a la època medieval japonesa. Des de Magome surt un antic camí postal de Nakasendo en un agradable passeig entre cedres i bambús, per arribar a Tsumago. Des de aquí prendrem un altre autobús que ens deixarà a Nagiso amb destinació a Nagoya on farem una nit.

DÍA 8- Nagoya – Takayama
Nagoya és una antiga ciutat emmurallada. Visitarem el seu meravellós castell el qual va ser una antiga caserna del clan dels Tokugawa. Després realitzarem una sortida cap a Takayama en el tren bala. Takayama és una antiga ciutat fortificada que es manté intacta al pas del temps. Visita al Yatai Kaikan, el museu de artesania Kusakabe i el carrer Sannomachi que guarda tota la essència medieval i de la època dels samurais. Primera nit a Takayama en un Sosuke Minshuku tradicional.

DIA 9.- Takayama
Al matí, després d’un bon esmorzar, visita al tradicional mercat de Takayama. Takayama està situat en els Alps japonesos i ofereix un panorama encantador del Japó tal i com era en el passat, com un museu al aire lliure. Destaquen els poblets de Shirakawa-go i Gokayama, declarades com a Patrimoni de la Humanitat per les seves grans granges anomenades Gassho zukuri. Segona nit a Takayama en el Sosuke Minshuku.

DIA 10.- Takayama – Kanazawa

De Takayama, agafarem un tren destinació Kansawa. Visita a Kansawa d’atmosfera encara feudal, destaca el jardí Kenrouken, un dels més famosos de Japó i el districte de Nagamachi de carrers estrets i edificacions de la època Samurai. Nit a Kanazawa.

DÍA 11.- Kanazawa – Kyoto
De Kanzawa a Kyoto. Després del matí de visita a Kanzawa anirem en tren fins a Kyoto. Situada entre unes magnífiques muntanyes podrem trobar magnífics jardins, artesania, més de 2000 temples i santuaris que ens traslladaran a la vida elegant d’un altre temps.

DIA 12.- Kyoto
Dia per a visitar Kyoto. Kyoto va ser la antiga capital de Japó durant més de mil anys. Amb el pas del temps va ser també la capital del art japonès, religió i cultura en general, amb lo que actualment com a ciutat turística ofereix un ventall d’aspectes a visitar molt gran. Principalment el que no es perdrem és el seu Palau Imperial i el castell de Nijo, dos exponents de la arquitectura de la època, així com el temple Kiyomizu, de construcció de fusta i sobretot, lloc privilegiat en el que es troben unes fantàstiques vistes a la vall.

DIA 13.- Kyoto –

Visita la ciutat.

DIA 14.-Kyoto- (Nara) – Osaka
Visita des de Tokyo a Nara, ciutat mot propera a Kyoto d’època Samurai on podrem visitar el temple de Todaiji, el Santuario Kasuga amb les seves pintures de color vermell viu que contrasten amb el verd de la vegetació.

DIA 15.- Kyoto- (Nara) – Osaka – Hiroshima
Visita a Hiroshima. Coneguda per la seva desgràcia històrica en la 2ª Guerra Mundial. A part de la seva moderna i amplia urbanització, es troba el mundialment famós parc memorial de la pau, que acull a la seva vegada el Museu Memorial de la Pau, amb tot tipus de fotos i objectes que recorden el desgraciat succés. A més a més també trobarem la flama de la pau que es manté oberta 24hores al dia i que s’apagarà el dia que desapareguin totes les armes nuclears del mon. Nit a Hiroshima.

DIA 16.- Hiroshima – Himenji – Tokyo
Dia Lliure de visita a Tokio.

DIA 17.- Tokyo
Dia Lliure de visita a Tokio.

Dia 18: Tokyo
Sayonara Japó! Sortida de Tokyo-Narita a les 09:35 i arribada a Frankfurt a les 14:35. Sortida de Frankfurt a les 16:10 i arribada a Barcelona a les 18:05.

0 Comments

  1. quina planificació més perfecta jejeje… disfruta mon petit cabroin 😉

    no em perdré cap detall del blog valeriano

    tortellini!!

  2. Aissss… Quina enveja!!!! Tinc un encàrreg per tu si encara hi sóc a temps!!! Que em pots portar un Chan de Saint Seiya del cavaller Geminis? Si el trobes!!

    Petonets!!

    Ana Carmona 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *