Primer dia a Tokyo. Ikebukuro, Asakusa i molt molt de Jetlag

Nihon….ja som aquí!!

Després d’una bona matinada (4.50 a.m) hem anat cap a Barcelona on hem pres l’avió que ens ha portat a Frankfurt. Allí per no se menys hem fet un “tipical breakfast” a base de frankfurt, amanida de patates i com no una pinta d’una meravellosa cervesa Alemanya.
Tot seguit (3 horetes d’espera) Ha començat la marató de hores de vol cap a Tokyo-Narita amb un Airbus de Luftansa recent estrenat. Després de Sherlock Holmes, Invictus, uns quants vicis a la PSP i una mica lectura profunda….. Hem arribat a Tokyo!

Primera impressió del país… aquesta gent és d’un altre planeta. Només trepitjar l’aeroport hem vist com destaquen per les seves maneres de fer, indumentària curiosa, molt ordenats i sobretot summament amables.
De Narita hem pres el Narita express destinació Ikebukuro, on abans de poder fer el check-in ja que teníem 3 hores per endavant hem fet una mica de turisme pel barri.

Un cop situat el hotel hem anat a dinar, i no pas qualsevol cosa. Hem tingut la sort de parar en un restaurant increïble on hem degustat un Ramen, Gyozas, Yakisoba i Yakimeshi boníssims per no més de 9Euros per persona.

Després del dinar hem anat a veure una mica la zona del hotel que precisamente és el centre de entreteniment de Ikebukuro. Les màquines de Pachinko (de pachin, golpear, i ko, bola) estan per tot arreu, aquest joc va començar a principis dels anys ’50 i aquí són molt famoses. Hem pogut comprovar com la gent passa hores mortes fent girar un tirador amb la mà i aquest tirador dispara les boles. La veritat que no ho entenem com poden estar tant plenes aquestes recreatives, ja que emoció no n’ho hem vist, però ells estan encantats amb aquest joc.

Destrossats com estem amb un jetlag bastant considerable, un cop dutxats i reposats ( 15mins ja que el sr. Ramon li encanta manar.. ¬¬ ) hem decidit aprofitar el dia, i per la tarda un cop hem tingut tot col·locat al hotel hem anat rumb a Asakusa.

Asakusa és el cor de la ciutat vella i continua sent un dels districtes més coloristes i tradicionals de Tokyo. Així com marca la tradició hem anat a visitar el temple de Senso-ji, l’únic temple budista de Japó que constitueix el centre d’un barri.Allí hem pregat una mica per tots, ens hem perfumat amb una foguera d’incens i netejat les mans en la font del drac. Tot seguit hem anat a guirijexar la zona per les botiguetes de records del voltant on hem menjat dolços japonesos de xocolata amb plàtan en forma de peix (Boníssims!). Seguidament hem passejat pels ponts que sobrevolen el riu Sumida -gawa, per acabar sopant en un restaurant una mica de sushi fresc!!!

Al acabar de sopar…. retirada! La veritat que estem molt morts, avui és un dia extrany en el que tenim al cos un jetlag de 7 hores més les 13 d’avió i… necessitem descansar que demà toca… Nikko!!!

Seguirem informant xD

9 Comments

  1. MAAAAAAARRQUINIIIIIIIII!!!
    No han passat ni dos dies i ja et trobo faltar!! Quina il.lusio m'ha fet veure't alla… ostia.. dinant com al japo de balmes!! jijiji per aqui… a part de mi, hi ha d'altres "ents" que et troben molt i molt a faltar… LES PONSETIESSSSSSSSSS!! jejeje així.. que les plantes i jo et desitjem el millor, a tu i al ramon, i et diem que… NENEEEE!!! aprofita el viatge rey de mi casaaaa!
    PD: les tiro aguilla diarimente, para refrescarlas… creo que tienen buena pinta!! Per cert.. m'he menjat el pernil salat que vas deixar a a nevera!! jejejjeje 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *