Kamakura la ciutat dels temples i Akihabara el barri electrònic de Tokyo!

おはようございます!!

Avui toca explicar l’aventura matinera per Kamakura i pel barri de Akihabara.

Com de costum després d’un bon breakfast al Hotel, motxilla a l’esquena i a barallarnos amb les línies de tren per a arribar a Kamakura. Abans de prendre el tren vam agafar un metro des de Ikebukuro i al ser hora punta…Enbotellament de gent i el revisor pitjant per embutir a tots al mateix vagó!!

Sobre la badia de Sagami-wan es troba una ciutat ben peculiar, Kamakura o com és coneguda la ciutat dels temples. Antiga capital del Japó fins al 1333, té àmpliament disseminats 65 temples i 19 santuaris, cosa que fa IMPOSSIBLE visitar-los tots en un dia, i més amb la calor que ens esta fent aquests dies.

Només arribar vam fer parada a Kito-kamakura per a visitar un extraordinari temple el Engaku-ji i el complexe residencial de l’època Samurai que l’envolta.
Un cop visitat, vam agafar el tren un altre cop destinació Kamakura (centre) i avui si ens vam decidir per agafar un autobús per anar a veure l’atractiu principal de la ciutat, el GRAN buda Daibutsu. I dic Gran per no dir ENORME ja que amb més de 121t i 13.4m d’altura, és el segon buda més gran de Japó. Des de sota es veu colosal… i ja des de dintre… increible!

Seguidament, i després de reposar una mica ja que tenim les cames-destrossades, vam anar a veure un altre temple el Hase-dera. Aquest temple com és de costum ens va sorprendre per lo bonic, ben conservat i màgia que transmet. Però sobretot per les vistes que tenia a tota la badia…..


Un cop visita i abans de anar a l’hotel per a fer una parada de reconeixement vam passar per la estació de Tokyo per a veure un altre cop l’enormitat de la ciutat.


Ja a l’hotel i mitjanament descansats i dinats vam decidir anar a veure…. la CIUTAT ELÈCTRICA ( o més ben dit la ciutat friky del joc!! Increibleee!). Amb una mescla de tendes d’electrònica, electrodomèstics, manga, anime i sales recreatives de les de abans!!
Només arribar vam anar a veure el edifici UDX per a trobar-nos tot tipus de juguets anime! Com aquest edifici vam veure bastants, el Sega world on vaig fer més d’un vici a les recreatives, diferents MACRO tendes de manga i impressionants tendes d’electrònica. Aquí entres per una porteta a una tenda i de sopte tens com a mínim 8 plantes de tenda amb tot tipus d’andròmines!
Desprès de tombar i tombar i comprar alguna que altra frikada xD Vam anar com no invitats per una Lolita d’aquestes vestida de cambrera a un Bar de lolitas!! La veritat que com a experiència val la pena per que desprès de servir-te la beguda et fan cantar i fer una parida amb les mans molt graciosa, tothom se riu de tu ( per ser guiri i pronunciar malament o dir lo que et passa pel rave xDD ) però econòmicament…. es una clavada. Una coca-cola i un suc de poma… per només 33Euros!!

I bé un cop vist tot…retirada a Ikebukuro a sopar i a descasar que això està molt bé, molt maco tot, però….ufff estem rebentats!!

Fins un altre!!

0 Comments

  1. Gran ressenya! Val la pena saber-ho. (Nosaltres hi anem aquest estiu, malgrat el que hi està passant arran el tsunami…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *