Tercera setmana a Tokyo, Final de l’etapa Acadèmica

こんばんはみな!

Com va això família! La vida aquí a Tokyo és apassionant, no he estat ni un sol dia aquí sense conèixer gent, fent coses noves, visitant i descobrint nous racons i com no menjant nous plats de la impressionant cuina Japonesa.  Estic realment impactat per aquesta cultura i se m’està fent més fàcil del que em pensava adaptar-me aquí. Tot gràcies als companys de pis i d’acadèmia. De veritat que sou genials!

Aquesta darrera setmana ha estat la dels exàmens finals i sorprenentment m’han molt bé. Al final he passat de curs!! Això si desprès de casi casi exàmen diari. Com ja vaig comentar la metodolgia d’estudi japonesa és exemplar. Són força estrictes però a la vegada són molt agraïdes en cada petita cosa que fas bé. Sempre t’estan animant amb un すばらし ( impresionant ) o すごい ( increïble) o com no el més que recurrent がんばってください dona el millor de tu!

Estic molt content amb les meves tres senseis, Suzuki, Yamada i Komiya son unes extraordinàries professionals i millors persones. お世話になりました。おだいじにしてください!

Cada divendres com es tradició hem anat a fer unes cervesetes. Aquest divendres al ser el últim dia vam anar a una 居酒屋 ( Izakaya, taverna típica Japonesa ). Normalment en aquests locals s’estila el 飲み放題 (Nomijodai, Tot el que puguis veure) Durant un periode de temps, 2 hores normalment, pots beure tot el que vulguis!! tarifa plana per a emborracharte bàsicament. A part del beure també pots demanar un futimé de menjar… deliciós!

 

 

 

Per rematar la nit d’acomiadament van anar a parar a un Karaoke! ( Com no oi? ) Com sempre, vaig donar lo millor de mi. Li estic agafant el gustillo això dels Karaokes… i més si també són Nomijodai!! Com us podeu imaginar vam acabar ben fins, però un dia es un dia… ( o dos, o tres.. )

Farà un mes que van treure una nova llei aquí a Japó. Una llei sense cap mena de sentit: NO DANCE POLICY, o el que és el mateix, no es pot ballar en cap bar o pub. Només en els llocs habilitats com discoteques. La llei com veieu no te cap sentit i està arruinant a més d’un pub, però el gobern argumenta que és per eviat baralles i consum de drogues. Realment una llei absurda. La cosa està en que ahir vaig participar amb companys de pis a una Flash mob a Shibuya al Hachiko en contra d’aquesta llei. Com no, vam reivindicar el dret a ballar… ballant! Molt divertit! Espero que aviat estigui el vídeo al youtube. NO DANCE NO LIFE!

Per cert, la teca no ha faltat aquesta setmana tampoc!

 

El final de l’etapa acadèmica s’ha acabat, ara doncs comença l’etapa de descobrir Japó! De moment ahir vaig anar al Tokyo Game Show, avui a la Final del torneig de sumo Akibasho i demà al museu Ghibli! Els respectius posts vindran en breu.. de moment a descansar que avui al igual que el temps, estic fet un nyap!

Un abraçada,

Mata ne!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *