TGS: Tokyo Game Show 2012

Hola a tothom,

Aquest dissabte com vaig comentar, amb els amics de l’acadèmia i companys de pis, vaig anar a un dels esdeveniments més esperats de tot l’any, el Tokyo Game Show 2012. 

El TGS obre les seves portes al públic durant dos dels quatre dies que dura, i com no, aquest dissabte 24 vam anar directes a gaudir d’una bona dosis de friquisme. El TGS és la convenció mundial més gran de videojocs. Tots els jocs més popular que en breu sortirán al mercat están disponibles per a jugar. Situat al palau de congressos de Mukuhari Messe a Chiba, vam visitar els tres mega pavellons que conformaven l’esdeveniment.

Per suposat que m’esperava gent, però no la salvatjada que hi havia. Vaig poder jugar a un parell de jocs però als que realment volia jugar com el Devil May Cry 5 o el Metal Gear Solid, Zone of the Enders… va ser impossible. Cua per tot, per entrar, jugar, menjar i per comprar en algunes tendes… sobretot en la de CAPCOM.

Com a bon esdeveniment freak, no podía faltar una bona dosis de Cosplay. La veritat que semblava que la majora s’hi dediqués. Cues de tios i tios, esperant per a fer fotos a les nenes les quals no paraven de posar i posar….

Bé, siguent sincer, l’any que ve, han de cambiar el nom del congrés a… Tokyo Girl Show! Mare meva. No he vist tanta bellesa asiàtica reunida en molt de temps. Era un no parar de asafates, i com no, de flashos. Vosaltres mateixos…

L’esdeveniment en general está molt ben organitzat, una mica massa enfocat al mercat asiàtic com és normal, però realment sorprenent. A part de la secció de jocs, noves videoconsoles també està orientat a tota mena de jocs per a tecnologia mòbil. Espero l’any que bé poder repetir, val la pena passar un dia respirant friquisme!

Una abraçada,

またね!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *