Tokyo a fons, el mercat central, Tokyo Tower i… de copes per Rippongo!

Bon dia!

Avui és un dia especial ja que toca matinar més…molt més. A les 4.40 a.m ja llevats i sense esmorzar hem anat a visitar el gran mercat central del peix de tokio que es troba a Tsujiki. Per que aquesta hora? Doncs per que el bullici de la subasta comença a les 5 del matí i més o menys a les 7.00 a.m tot el peix ja esta venut.

El mercat de Tsujiki és el mercat de majoristes de peix i productes marins MÉS GRAN DEL MÓN! En aquest mercat es movilitzen més de 2000 Tonelades de productes marins al dia i el nombre de empleats entre venedors, contratadors, oficinistes, rematadors i distribuïdors varia entre 60,000 i 65,000.

Impressionant la quantitat de paradetes de venta de peix, i sobretot la varietat d’aquestos. Hem vist peixos que en la vida havíem vist i d’altres conegudes però 5 vegades més grans!!


El mercat, molt bonic, molta gent, molt de peix però… aquí hem vingut a ESMORZAR! Sortint del mercat hi han uns restaurants petitets en un dels quals hem degustat una INCREÏBLE taula de sushi fresc fresc que ja us podeu imaginar com estava…I bé un cop hem arreglat el cos, hem tirat a veure la Gran Torre de Tokyo que es troba a Minato-ku.

La torre de Tokyo ja veureu per les fotografies que està basada en la Torre Eiffel però pintada de blanc i vermell. La torre mesura 332,6 metres 8,6 més que la Torre Eiffel fet que la fa la torre de metall més alta del món. Si bé es pot visitar com nosaltres hem fet des del seu observatori central a 150 metres i després pagant un altre cop l’extra per pujar 100 metres més, la funció principal és la de transmetre les senyals analògiques i digitals per tot Tokyo.

Des d’aquí pots veure TOT Tokyo amb una panoràmica de 360º i comprovar que això és infinit, ja veureu per les fotografies que no es veu el final de la ciutat.


Ja a les 12, i amb els peus amb la dinàmica d’aquest dies…destroçats, hem anat a reposar a Ikebukuro ja que per la tarda un cop activats novament hem anat a visitar el Barri de Ginza.

Ginza, és un districte del barri de Chuo el qual és famós per la concentració de grans magatzems, boutiques i restaurants.


Hem entrat en alguna que altre tenda-show com Abercrombie-Fitch i a la famosa Sony Center, un edifici de Sony on es mostra en forma d’exposició per diferents plantes totes les novetats que encara no estan al mercat i que pròximament sortiran.

Ja que estàvem al barri, hem anat a visitar el Bar de Sapporo per refrescarnos una mica i per veure aquest gran bar el qual està decorat amb els mosaics originals del primer bar Sapporo del Japó.Un cop refrescats… destinació Roppongi el centre de la marxa nocturna de Tokyo. Amb multitud de discoteques, pubs, Karaokes i clubs de senyoretes que fumen xD, hem anat a prendre un beure a la disco Jumanji on a part de ballar els dos amb les Japoneses, hem vist que fàcil és lligar aquí!!! De veritat que semblen tan tranquiletes i formals al carrer, però aquí en la disco…. van llançades!! Això si, ha triomfat més en sr.Ramon que jo, no se si serà per aquesta semblant a lo Richard Gere o per que devien de veure qui té la cartera plena dels dos…però a ell no paraven de treure’l a ballar!!
Retirada final i a DORMIR que ho necessitem!!

fins aviat!

0 Comments

  1. Ayer sábado fuimos al cine y después cenamos en una nueva tasquita japonesa que hay en la Ronda de Sant Antoni…y nos acordamos de vosotros con cierta envídia….ahora estoy viendo vuestras bonitas fotos y me están entrando unas ganas de comida japonesa…uhmmmmmm.Me alegro de que os vaya también el viaje que nosotros contemplamos desde el calor de estos dias y con ganas de hacer el nuestro que todavía vislumbramos un poco lejos (entre octubre y noviembre).Bueno…qué sigáis tan bien,que disfrutéis todo lo que podáis..y un ruego…cuando volváis queremos ver fotos y escuchar vuestra experiencia joponesa. Abrazos y suerte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *