Finiquitant Tokyo, el parc Yoyogui, Shibuya i el barri de Shinjuku

Hola a tothom!

Poc a poc l’aventura a Tokyo s’està acabant, avui per rematar la feina hem anat a fer el que molta gent recomana en un diumenge a Tokyo, visitar el Yoyogui-koen Park en el districte de Harajuku.

El Parc Yoyogui, és un parc increïble en el cor de Shibuya la “young town” on els diumenges es reuneix tota mena de “clans” de joves (Els que fan cosplay, rockabillies…) per a passejar per el parc així com tota la pròpia gent de la ciutat i els guiris com nosaltres.

Passejant passejant, hem arribat fins al santuari de Meji-jingu el qual sorprèn per la grandesa que té.
Meji-jingu, és el santuari més important de Tokyo construït en honor al emperador Meji. Aquest santuari va se destruït durant la segona guerra mundial i reconstruït a posteriori. Sorprèn per l’ampli pati que té així com l’estructura de fusta de xiprer coberta amb teulades de bronze.Dintre del santuari, hem tingut la sort de poder veure la celebració de diferents bodes japoneses. Primer els nuvis es fan fotografies al exterior del temple, en el mateix parc per a posteriori passejar per l’interior del pati cerimoniosament amb tota la comitiva al darrera, realment curiós.Un cop vist el Meji-jingu hem seguit el recorregut per el preciós parc, gaudint com no d’un altre dia solejat i de molta calor. La veritat que aquí es respira una pau i una calma molt bona.Després del parc, hem sortit al estret carrer de Takeshita-dori, un carrer atestat de tendes, lo mes semblant a un mercadillo dels que tenim aquí, ple de tonteries varies i complements que no sabia que una dona/emo home pogués o s’atrevís arribar a portar.

I de tendetes a tendetes hem acabat de finiquitar la zona i hem decidit anar a veure Shinjuku.

El barri de Shinjuku, després dels Jocs Olímpics del 1964, es va comvertir en el cor de Tokyo. Actualment i després de passar la tarda per aquí hem vist que cap barri dels que hem visitat fins ara tenen res a envejar-li. Macro-edificis i més Macro-edificis, tendes i més tendes, Pachinko i més Pachinko, una mostra més del Japó consumista i viciós.
Després d’un tomb “light” ja que és diumenge sant i avui no toca cansar-se massa. Retirada al “nostre” barri, Ikebukuro.

Per aquí hem anat a sopar i com sempre per aquí, hem menjat com a reis, avui per varia un sushi INCREÏBLE i relativament barat.

Bé, doncs ara toca dir-li un fins aviat a Tokyo ja que demà matinarem per anar destinació a Nagoya on passarem una nit per a posteriori anar a Takayama. Ara toca visitar el Japó rural on esperem descobrir l’essència del japó tradicional i costumista.

Seguirem informant,

Fins aviat!

0 Comments

  1. Marc, no em crec que estiguis allà… deus estar amb la boca oberta tota l'estona… un casament japones, uns tios rtos vestits amb 40 coses!! jejeje increible!! continueu gaudint!! petons als dos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *