Sumo al gran Ryogoku Kokugikan

こんばんはみなさん!

Bé ja queda menys per el viatge i això comença a tirar endavant! En breu acabaré d’elaborar el planning mig definitiu, de moment ja tinc planificat un altre dia a Tokyo després d’acabar l’acadèmia.
A la fi tinc comprada una bona entrada ( Dins del meu pressupost de Gaijin amb euros Hyper-devaluats)  a un dels esdeveniments més grans que té lloc a Tókyo a la tardor: El gran torneig de sumo Aki-basho al temple del Sumo Ryogoku Kokugikan (両国国技).

Situat al barri de Sumida e  inagurat al 1985, aquest estadi té una capacitat per a 13.000 persones. Principalment és utilitzat per a combats de sumo i anualment es celebren tres grans tornejos:   

El Hatsu-basho o torneig d’any nou  al Gener, Natsu-basho o torneig d’estiu al Maig i el gran Aki-basho o torneig de tardor al Septembre. 
El gran temple del Sumo que alberga també el museu del Sumo, és utilitzat al llarg de l’any per altres esdeveniments com combats de boxa, lluita lliure professional i concerts de música.
 
El Aki-basho dura 15 díes, del 9 al 23 de Septembre. Aprofitat que encara quedaven entrades per el dia de clausura del torneig…. ja tinc confirmada la entrada per la gran Final!!!
Encara no se molt bé on m’asentaré ja que les plaçes s’asignen per sorteig. El que sé és que estic a la segona planta Zona B. (A la primera no hi quedaven places… ni les podia pagar! )
Si voleu veure una mostra del sumo en el seu màxim esplendor no es perdeu uns minuts del següent vídeo. És del dia de clausura del Natsu-basho d’aquest any!  素晴らしい!
 
 (minut 19, Gallina de piel!)
Per més informació del torneig així com per a comprar entrades es indispensable accedir a la següent plana:
Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *