Museu Ghibli de Mitaka

 

こんにちはみなさん!
 
La aventura se m’està acabant, però encara em queden moltes coses per explicar i moltes fotos que ensenyar. La periodicitat de les entrades del blog no és la que m’esperava, voldria haver explicat cada dia les aventures que m’estan passant, però no paro massa per casa i quan arribo estic totalment rebentat.
 
Ara, camí d’広島(Hiroshima) desde el tren bala, el Shinkansen Sakura, explicaré l’excursió del dilluns passat al Museu Ghibli de Mitaka.
 
 
Juntament amb l’Ana Belén, l’amiga de Barcelona de l’acadèmia vam anar de bon matí rumb a Mitaka on es troba el museu dels estudis Ghibli.
 
 
 
Aquest museu està dedicat a tot el conjunt de produccions cinematogràfiques d’aquest famós estudi. Considerada una de les millors productorwa d’anime del món, ha realitzat les produccions més popular d’aquest gènere. Qui no coneix? : “Mi vecino Totoro”, “Porco Rosso”, “La princesa Mononoke”, “Laputa y el Castillo en el cielo”, “Ponyo” etc etc etc… pel·lícules mítiques!
 
 
 
 
 
 
El museu en si, és una mica petit. Diguem que és per passar un bon matí, com a molt un parell d’hores. Està cuidat al més mínim detall i per tot arreu pots trobar referencies d’alguna de les meravelloses pel·lícules del estudi.
 
 
 
És una gran llàstima però les càmeres estan prohibides al interior del museu, la part més interessant on pots veure el estudi d’en Hayao Miyazaki, com realitzen les capes de les pel·lícules, maquetes dels personatges, story boards, les inspiracions del productor, etc etc. Però ja sabeu que com que sóc Gaijin.. alguna que altre foto ha caigut del interior.
 
 
 
 

 

 

 

El museu és bastant infantil i crec que és el lloc on més 子供 ( nens ) he vist.. està replè!  T’entren unes ganes de segrestar-ne un…  Sobretot en el moment que vaig veure el Nekobus replè de子供!! Llàstima que és per nens.. de bon gust m’hagués ficat al interior del bus! ^^

 

 

 
 
 
Dins del recinte un cop fet el circuit de rigor, vam poder veure un curt exclusiu del museu. Tot en Japonès, però com que està enfocat a nens vaig poder seguir més del que em pensava!
 
Si teniu un dia lliure val la pena passar-se per Mitaka. Això si, abans heu de reservar la entrada amb antelació ja que hi ha quatre passes d’entrada ( 10.00h, 12:00h, 14:00h i 16:00h) i les entrades voles. Ho podeu fer des de Barcelona mateix a través d’una agencia, però jo recomano passar-se per un LAWSON aquí al Japó ( És un Convini dels més típics i està tot Japó replet ) on hi ha unes màquines per a realitzar la reserva de l’entrada per només 1000 (10€).
 
 
Bé família això és tot. En el pròxim post explicaré l’aventura que vam tenir per anar al increïble parc temàtic d’Onsens a Odaiba. Ai aquests tattos quants problemes donen….
 
また今度お願いします!

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *