Shirakawa-go, meravella partimoni de la Humanitat i arribada a Kanazawa

Hola a Tothom!

Poc a poc, van passant els dies i l’aventura s’està escorçant. Amb seu al acollidor Ryogan de Takayama, avui ens acomiadem dels Alps Japonesos i ficarem romb cap a Kanazawa on hi passarem una nit.

Tanmateix, ben llevats i amb les maletes fetes, hem anat a cremar els últims cartutxos a la regió i hem agafat un autobús des de Takayama per anar a Shirakawa-go.

Shirakawa-go, és una parada obligatòria per a passar un matí com nosaltres hem fet. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és un poblet encantador format per casetes rurals amb teulades de palla. Aquest poblet agrícola, esta situat al costat del riu Shokawa i a només una hora amb autobús des de Takayama, és una excel·lent visita per continuar veient la vida rural del Japó.La veritat que impressiona com moltes d’aquestes cases encara estan ocupades per famílies vivint una vida tranquila al camp, amb el seu hortet (75% camp d’arròs i l’altre 25% quatre verdures variades), com si el pas del temps no els hagués afectat.

Un cop visitat el poble casa a casa, hem anat a un mirador pujant la montanya a ple sol matador, per a poder gaudir de les precioses vistes.Finiquitat el poble, hem retornat cap a Takayama, hem agafat les maletes al Ryogan i destinació Kanazawa.

Kanazawa, antigament va ser la capital de feudo de Kaga, gobernat per la escola budista de Jodo Shinshu, durant el transcurs va anar prosperant i es va convertir en un important centre artístic i artesanal sobresortint sobre tot en la manufactura de la ceràmica. Actualment, Kanazawa, és una altre ciutat de les grans com veureu per les fotografies, té diferents punts d’interés com el Barri de les Geishes, els Jardins de Kenroku-ken i el Castell de Kanazawa.

Un cop arribats a l’estació, ens hem trobat amb lo que hem comentat, una ciutat gran, més pachinko, més grans centres comercials, més i més de tot. Localitzat l’hotel i deixades les maletes hem agafat un autobús al barri de les Geishes. Degut a la hora que era i que aquí es fa de nit més aviat, entre una cosa i una altre, hem arribat que ja era fosc per lo que poc hem vist. Hem visitat el barri com a guiris perduts ja que no hi havia ni una ànima a aquesta hora i vist l’èxit de la visita, hem decidit deixar-ho per demà.Així doncs a sopar que hi ha gana i a dormir que demà serà un altre gran dia on després de visitar pel matí Kanazawa ficarem la directa cap a Kyoto!

Bona nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *